JE HEBT VAST GEEN VIDEORECORDER MEER AANGESLOTEN OP JE TV!

Videobanden digitaliseren

Wanneer je video over wilt laten zetten naar DVD en je wilt de beste kwaliteit, dan ben je hier op het goede adres. We maken gebruik van professionele tape decks voor je VHS, VHS - C, Video 2000, Betamax, 8mm, Hi8, Digital 8 en MiniDV tapes. Tracking kwesties? Slechte videokwaliteit ? Deze professionele decks halen de best mogelijke kwaliteit uit je band.

Onze professionele machines proberen om zoveel mogelijk van de oorspronkelijke beeldkwaliteit te herstellen. Dit is zeer belangrijk omdat de kwaliteit van video op band snel achteruit gaat naarmate de tijd verstrijkt. 

“Video omzetten naar DVD” 

Vanaf de jaren '80 hebben tal van families allerlei momenten van het leven met behulp van videocamera's vastgelegd. Deze videobanden liggen veelal in een kast, wachtend om te worden bekeken. Maar omdat zoveel mensen hun videorecorders hebben vervangen door dvd-spelers is de kans groot dat een aantal video's het daglicht nooit meer zien. Als je die oude video's wilt laten converteren naar DVD, kan Adaption helpen. Wij kunnen dit voor een redelijke vergoeding voor je verzorgen. Veel van onze klanten laten hun video naar DVD of naar een ander formaat omzetten om ze te bewerken. 

Wanneer de videobanden heel slecht zijn, kunnen we gaan restaureren. Tijdens dit restauratie proces, verbeteren we de kleur en belichting en kunnen we veel ruis en beeldstoring verhelpen. De kwaliteit van het eindproduct hangt af van de conditie van de originele videoband, maar in de meeste gevallen is een merkbare verbetering te maken. 

Wij passen al onze DVD conversies aan met titels en nummers op basis van je persoonlijke voorkeuren. We kunnen uiteraard extra exemplaren van je uiteindelijke dvd maken en bieden zelfs de mogelijkheid andere formaten te leveren zoals AVI, MOV, HD, MP4. Met onze transfer en restauratie werkzaamheden krijgen je oude video's weer de aandacht die ze zo rijkelijk verdienen.