Reacties van onze klanten

Wij kunnen zelf wel overtuigd zijn van onze kwaliteit, maar het is beter onze klanten aan het woord te laten:

Alles werd volgens afspraak geleverd en nog meer dan dat:
waar geen geluid was werd keurig een achtergrond muziekje gemonteerd (geweldig)
tussen de filmfragmenten door werd een "wolkje "geplaatst met de tekst wanneer wat te zien was.
Zeer prettig en vertrouwd geholpen. Zeker een aanrader.

Professioneel bedrijf, goed en adviserend te woord gestaan en komen hun afspraken na middels keurig afgeleverd werk.

Daar ik nog wel eens om hun service zal vragen durf ik natuurlijk alleen maar lovend te schrijven. Nu serieus...
Het ging om het omzetten van video naar DVD en dat ging uitstekend, volgens mijn verzoek en hun toezegging. Wat wil je dan nog meer?
Ga zo voort.

Goed werk bij overzetten van VHS naar Dvd. En volgens de afspraken.

Niets dan lof over Adaption. Goede prijs, goede kwaliteit. Daar ik niet in de buurt woon, is alles via de post en via email afgehandeld. Alles netjes en volgens afspraak. Ik heb diverse video8 en veel miniDV bandjes digitaal over laten zetten op USB sticks en SD memorycards. Kwaliteit miniDV prima, video8 wat minder maar dat kun je verwachten. Al met al zeker een aanrader.

Prima tevreden over de service de prijs en de snelheid van Adaption.

We hebben net al een paar fragmenten bekeken. 
Wat is dat ontzettend leuk.
Het ziet er allemaal goed uit: Dankjewel!
Mooi verzorgd ook met de titel op de DVD geprint. Genoeg om de komende tijd te bekijken.
Nogmaals dank...

JK

Bedankt voor de vlotte en snelle levering.
Product voldoent aan mijn verwachting. 
Nogmaals bedankt!

HN

Zojuist de nieuwe stick binnen gehad en die werkt perfect!
Super bedankt!

Groet,
WQ

Mijn oude film van 32 jaar oud,met angst en beven toevertrouwd aan Adaption,
Kreeg meteen bevestiging dat die door hun ontvangen was. Zeer geruststellend. Na zo'n 5 weken retour. We zijn meteen gaan kijken. Er was een mooie D.V.D van gemaakt. Helderder dan de oude film.Wat we misten was het geluid van de filmprojector,ha ha. Kortom we zijn zeer tevreden 

Enkele maanden geleden heb ik 6 grote spoelen met Super 8 films van ongeveer 40 jaar geleden( zonder geluid) door Adaption laten digitaliseren en over laten zetten op een DVD en op kleine videobandjes opdat ik met mijn eigen videocamera deze films heb kunnen bewerken , teksten erbij en muziek eronder.
De geleverde kwaliteit was boven verwachting en de contacten bij het geven van de opdracht was zeer aangenaam.
De komende tijd heb ik nog een aantal spoelen te digitaliseren en zal zeker weer bij Adaption aankloppen ! 

Ik heb reeds meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Adaption. De opdrachten zijn steeds tot grote tevredenheid en met pro-actief 'meedenken' uitgevoerd. De prijs-kwaliteit verhouding is beter dan het markt gemiddelde en de service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Een aanrader! 

Enkele maanden geleden een drietal spoelen met oude 'dubbel-acht' films op DVD laten overzetten. Prima werk geleverd.Ga nog verder op zoek naar dergelijke filmpjes om ze op de zelfde wijze te laten moderniseren!! 

Tijdje terug oude super vhs bandjes opgestuurd. Ik koos voor Adaption vanwege de beste prijs voor wat ik wou, losse dvds en onbewerkt. Snelle service! Super!  

Zéér goed. Ik sluit me aan bij de omschrijving van de vorige reactie. 

Deze zijn zeer goed ik heb een film uit 1972/1973 van mijn diensttijd in Suriname over laten zetten op 26 Dvd’s en dat is zeer netjes gedaan en de prijs viel mij mee ik kom daar zeer zeker nog eens terug 

Ik heb een heel oud filmpje laten overzetten op DVD. hebben die jongens prima en snel geregeld. 

Prima tevreden over de service de prijs en de snelheid van Adaption.  

Goed werk bij overzetten van VHS naar Dvd. En volgens de afspraken. 

Daar ik nog wel eens om hun service zal vragen durf ik natuurlijk alleen maar lovend te schrijven. Nu serieus...
Het ging om het omzetten van video naar DVD en dat ging uitstekend, volgens mijn verzoek en hun toezegging. Wat wil je dan nog meer?

Ga zo voort.  

Professioneel bedrijf, goed en adviserend te woord gestaan en komen hun afspraken na middels keurig afgeleverd werk.  

Alles werd volgens afspraak geleverd en nog meer dan dat:
waar geen geluid was werd keurig een achtergrondmuziekje gemonteerd (geweldig).
Tussen de film fragmenten door werd een "wolkje "geplaatst met de tekst wanneer wat te zien was.
Zeer prettig en vertrouwd geholpen. Zeker een aanrader .  

Ik heb een oude videoband (begin jaren 80) over laten zetten op DVD en ben zeer tevreden met de kwaliteit en ook de klantvriendelijkheid was erg goed. 

Een behoorlijke tijd geleden heb ik een video 8 camerabandje op dvd laten zetten bij Adaption. Om te kijken of ik ook de rest van mijn bandjes bij hun laat overzetten, dat willen we zeker bij hun laten doen gezien de uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal en het geluid natuurlijk niet te vergeten.De prijs kwaliteit verhouding is ok. Alleen waren we wat ongeduldig met het wachten. Dat kwam omdat we zo nieuwsgierig waren naar het eind resultaat. Ben van plan om binnenkort de rest van mn verzameling ook te laten overzetten.  

Ik heb twee jaren geleden een hele stapel "Normaal 8" (echt super oud film formaat) op dvd over laten zetten. Adaption was zeer flexibel, heeft veel tijd geïnvesteerd om een mooie navigatie op de dvd toe te voegen, en heeft mij heel flexibel ondersteund om later nog geluid te kunnen toevoegen.

Voor mijn volgende vergelijkbare klus ga ik weer naar Adaption! En ik zal Adaption aan mijn vrienden aanbevelen.  

Bij Adaption word je in een vriendelijke sfeer ontvangen. Het bedrijf begrijpt snel wat de wensen zijn en de afspraken worden goed nagekomen. De levertijd kan een enkele keer iets langer duren dan normaal, maar dat hangt samen met de hoeveelheid werk van het bedrijf. Het overzetten van hd-opnamen op dvd met behoud van een redelijke kwaliteit voor het zien van de beelden via een normale dvd-speler, verliep in het begin wat stroef. Maar dat probleem is m.i. nu helemaal verholpen. Als klant krijg je bovendien een leuke omslag met titel op de dvd-hoes. 

Ben zeer tevreden erg vriendelijk en goede afspraken en ook goede kwaliteit als ik weer wat heb ga ik graag weer naar adaption  

Zeer vriendelijk en flexibel.
Ik wilde video tape overzetten naar ongecomprimeerd AVI bestanden zonder kwaliteitsverlies.
Het werd zeer goed uitgevoerd met bovendien een mogelijkheid om mbv FTP de zeer grote bestanden te downloaden, zonder extra kosten!
Professionele en vlotte behandeling, zeer aan te bevelen.  

Een tijdje terug voor mijn schoonouders een videoband en een filmspoel op dvd laten zetten. Service was uitstekend, vroeg en kreeg een mail ter bevestiging van ontvangst van de videoband en filmspoel. Nadat Adaption alles op dvd gezet had kreeg ik ook een mail om aan te geven dat het materiaal verzonden was. Kortom goede service en prijs.