GROTE OF KLEINE AANTALLEN KOPIEËN VAN CD OF DVD MET EIGEN UNIEKE OPDRUK?

Dupliceren

Of het nu gaat om enkele exemplaren of grote oplages: Adaption kan je Private Label CD’s of DVD’s keurig verzorgen. Of wil je alleen je eigen bedrukte schijfjes? Naar eigen ontwerp of door ons ontworpen? Alles is mogelijk. Levering op spindel of in doosje met inlay, zelfs speciale verpakkingen als filmblik zijn mogelijk.

Maar voor wie is dat interessant? Hieronder enkele voorbeelden. 

Je bedrijfspresentatie op CD of DVD

Bedrijfspresentaties op CD of DVD zijn tegenwoordig erg populair. 

Want zowel beeld als geluid kunnen natuurlijk tot presentatie verwerkt worden. Daardoor zijn de mogelijkheden bijna ongelimiteerd. 

Met geavanceerde apparatuur dupliceren en printen wij uw CD's en DVD's. Daarbij maakt het niet uit of je slechts twee of enkele duizenden exemplaren wenst.

Wij maken van al je video's, CD's of Foto-CD een DVD die met een standaard DVD-speler op je TV of met een DVD-speler in de PC kan worden afgespeeld. Wij gebruiken de laatste technieken en professionele apparatuur en programmatuur. Daarmee bereiken we de hoogste kwaliteit. 

Je bent muzikant? 

Je kunt zo makkelijk laten zien wat je in huis hebt. Zet een optreden op DVD die je aan potentiële klanten kunt toesturen. (Bijvoorbeeld aan aanstaande bruidsparen die een band voor hun huwelijksfeest zoeken). Een prima promotie! 

Je hebt een bedrijfsfeest of een jubileum gehad? 

Zou het niet leuk zijn die videobeelden en foto’s die op dat feest zijn gemaakt te bundelen en aan de aanwezigen aan te bieden als aandenken? 

Vraag naar de mogelijkheden; samen komen we er vast wel uit!